Продавница

Flexi – Црн дизајн S јаже 5м. сино (до 12кг.)

690.00мкд


Flexi – Црн дизајн S јаже 5м. сино (до 12кг.)

Шифра:
543

Извозник: Флекси – Германија

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
en_USEnglish
0