Продавница

Flexi – Њу класик јаже XS 3м. црвено (до 8кг.)

410.00мкд


Flexi – Њу класик јаже XS 3м. црвено (до 8кг.)

Извозник: Флекси – Германија
Шифра:
520 – црвено

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница