Продавница

Barry King S – Поводник со извлекување (јаже) 5м. (до 12кг.)

520.00мкд


Barry King – Поводник со извлекување (јаже) 5м. (до 12кг.)

Извозник: Витапол – ЕУ
Шифра:
17110 – црвен
17111 – црно
17114 – пинк
17115 – зелен/син

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
0