Продавница

Barry King M– Поводник со извлекување (јаже) 5м. (до 20кг.)

760.00мкд


Barry King – Поводник со извлекување (јаже) 5м. (до 20кг.)

Извозник: Витапол – ЕУ
Шифра:
17120 – црвен
17121 – црн
17124 – пинк
17125 – зелен/син

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
0