Продавница

Barry King XS– Поводник со извлекување (јаже) 3м. (до 8кг.)

450.00мкд


Barry King – Поводник со извлекување (јаже) 3м. (до 8кг.)

Извозник: Витапол – ЕУ
Шифра:
17100 – црвен
17101 – црн
17104 – пинк
17105 – зелен/син

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
0