Продавница

Barry King L – Поводник со извлекување (трака) 5м. (до 50кг.)

900.00мкд


Barry King – Поводник со извлекување (трака) 5м. (до 50кг.)

Извозник: Витапол – ЕУ
Шифра:
БК-17070 – црвен
БК-17071 – црн
БК-17072 – син
БК-17075 – зелен/син

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница