Продавница

Barry King – Поводник со извлекување (трака) 5м. (до 25кг.)

1,090.00мкд 990.00мкд


Barry King – Поводник со извлекување (трака) 5м. (до 25кг.)

Извозник: Витапол – ЕУ
Шифра: 17011

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
en_USEnglish
0