Продавница

Barry King – Поводник со извлекување (трака) 3м. (до 12кг.)

790.00мкд 690.00мкд


Barry King – Поводник со извлекување (трака) 3м. (до 12кг.)

Извозник: Витапол – ЕУ
Шифра: 17061

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

en_USEnglish
en_USEnglish
0