Продавница

Маска за куче M-S

200.00мкд


Mаска М-Ѕ за средно и мало куче, дијаметар на околувратник 14 см.
Напомена:
Маските се достапни во крем или црна боја

Земја на потекло : Кина

en_USEnglish
0