Продавница

Ремче со внатрешен сунѓер 67см/30мм

300.00мкд


Ремче со внатрешен сунѓер 67см/30мм

Напомена: Должината на ремчето треба да се намали 5-10см за да знаете која е димензијата на последната (максималната) дупка за закопчување на вратот на вашето милениче.

шифра: А15

Земја на потекло : Кина

en_USEnglish
en_USEnglish
0