Продавница

Ремче за околу врат со марама 52см/25мм

220.00мкд


Ремче за околу врат со марама за куче со должина/ширина 52см/25мм

Напомена: Должината на ремчето треба да се намали 5-10см за да знаете која е димензијата на последната (максималната) дупка за закопчување на вратот на вашето милениче.

Земја на потекло : Кина

en_USEnglish
en_USEnglish
0