Продавница

Кожно ремче со боцки 60см/40мм

550.00мкд


Кожно ремче со боцки 60см/40мм

Напомена: Должината на ремчето треба да се намали 5-10см за да знаете која е димензијата на последната (максималната) дупка за закопчување на вратот на вашето милениче.

шифра:

Земја на потекло : Кина

en_USEnglish
en_USEnglish
0