Matis pet Поводник 140см/15мм

550.00мкд


Matis pet – Поводник со должина 145см и ширина 15мм

Земја на потекло : Хрватска

После извршувањето на Вашата нарачка ќе бидете контактирани за бојата на производот
Шифра:
P12015MD03 – (црвено)
P12015MD04 – (розево срце)
P12015MD06 – (сино)
P12015MD07 – (сиво-жолт)
P12015MD09 – (виолетов)
P12015MD10 – (сиво)

en_USEnglish
en_USEnglish
0