Продавница

Поводник за водење на две кучиња 2 х 50см/15мм

250.00мкд


Ferplast – Поводник за шетање на две кучиња во исто време со должина на двата поводници од 50 см. и ширина од 15мм

Земја на потекло : Кина

После извршувањето на Вашата нарачка ќе бидете контактирани за бојата на производот

en_USEnglish
en_USEnglish
0