Поводник јаже 120см/10мм

180.00мкд


Поводник со околувратник ,  должина на поводникот 120 см. и ширина од 10мм

Земја на потекло : Кина

После извршувањето на Вашата нарачка ќе бидете контактирани за бојата на производот

en_USEnglish
0