Продавница

Комплет градник/поводник со машничка “S”

450.00мкд


Комплет градник/поводник со машничка “S”
Димензии: 1cм ширина,
во обем на гради, максимум собрано е 25см.,
максимум пуштено е 35cм.
Должина на поводникот јаже – 120cм.
Земја на потекло: Кина

en_USEnglish
0