Продавница

Trixie – Ремче , дисциплинка 35см/6мм

140.00мкд


Дисциплинка , ремче кое се собира кога ќе почне да трга вашето куче , помага да го научете да оди мирно до вас. Должина на дисциплинката е  35см. и ширина 6мм.

шифра: 2226

Земја на потекло :Германија

en_USEnglish
0