Продавница

Trixie – Ремче , дисциплинка 50см/17мм

390.00мкд


Дисциплинка , ремче со два реда кое се собира кога ќе почне да трга вашето куче , помага да го научете да оди мирно до вас. Должина на дисциплинката е  50см. и ширина 17мм.

шифра: 2237

Земја на потекло :Германија

en_USEnglish
0