Продавница

Trixie – Ремче / дисциплинка 55см/25мм

420.00мкд


Дворедна дисциплинка , ремче кое се собира кога ќе почне да трга вашето куче , помага да го научете да оди мирно до вас. Должина на дисциплинката е  55см. и ширина 25мм.

шифра: 2238

Земја на потекло : Германија

en_USEnglish
0