Продавница

SIGO Pet – Дисциплинка 51см/10мм.

130.00мкд


Дисциплинка , ремче кое се собира кога ќе почне да трга вашето куче , помага да го научете да оди мирно до вас.
Должина на дисциплинката е 51см. и ширина 10мм.
Шифра: СГ02098
Земја на потекло: Кина

en_USEnglish
en_USEnglish
0