Дисциплинка 55см/13мм

290.00мкд


–              Trixie – Ремче , дисциплинка

–             Дисциплинка , ремче кое се собира кога ќе почне да трга вашето куче , помага да го научете да оди мирно до вас. Должина на дисциплинката е  55см. и ширина 13мм.

–             Цена: 290 ден.

Шифра: 2192

–              Земја на потекло :Германија

en_USEnglish
en_USEnglish
0