Продавница

Ознака “Кучето е мирно – Пази се од газдарицата” – (Кане Корсо)

150.00мкд


Ознака ПАЗИ КУЧЕ на поцинкован лим кој не рѓосува.

Димензии на ознаката
должина 25см
ширина 20см

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница