Продавница

Ознака “Пази куче со слаби нерви” – (Пит бул)

120.00мкд


Ознака ПАЗИ КУЧЕ на поцинкован лим кој не рѓосува.

Димензии на ознаката
должина 25см
ширина 20см

en_USEnglish
0