Продавница

Ознака “Пази куче” (Шнауцер)

100.00мкд


Ознака ПАЗИ КУЧЕ на поцинкован лим кој не рѓосува.

Димензии на ознаката
должина 25см
ширина 20см

en_USEnglish
0