Продавница

Flamingo – Медицинска инка за миленици (32см/17см)

610.00мкд


Инка за миленици се става ако вашето милениче има повреда или операциски зафат за да неможе да ја лиже раната и да се повреди.
Димензии во наслов, и на фотографијата во галерија.

Врат: 32см
Длабина – 17см

Извозник: Карли и Фламинго – ЕУ
Шифра: 503004

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0