Продавница

Flamingo – Адресар

150.00мкд


Flamingo – Адресар во кој можете да си запишете адреса и телефонски број во случај ако се изгуби вашето милениче , тој што ќе го пронајди да можи да ве контактира.

Извозник: Фламинго – ЕУ
Увозник:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 Битола
Шифра: 70330100

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0