Продавница

Lolo pets – Ролер за куче со овошје / мед и млеко (5 парчиња)

99.00мкд


Lolo pets – Ролер за куче
(цената е изразена за 5 парчиња)

со овошје или мед и млеко

Шифра:
ЛО 80995 – Мед и млеко
ЛО 80996 – Овошје

Увезено од: Витапол – Полска

Увозник за Македонија:
Пријатели – Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

Категории: , . Брендови:
0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница