Продавница

Lolo pets – Бисквити за куче (микс вкусови коскички) од минт, банана, ванила, чоколадо 210гр. (големина М)

190.00мкд 150.00мкд


Lolo pets – Бисквити за куче (микс вкусови коскички) од минт, банана, ванила, чоколадо 210гр. (големина М)

Шифра: ЛО80601

Увезено од: Витапол – Полска

Увозник за Македонија:
Пријатели – Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
en_USEnglish
0