Продавница

Lolo pets – Бело чоколадо за куче со витамини 200гр.

190.00мкд


Lolo pets – Чоколадо бело за куче со витамини и вкус на млеко 200гр.
Земја на потекло: ЕУ
Шифра: ЛО81001

Увезено од: Витапол – Полска

Увозник за Македонија:
Пријатели – Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0