Продавница

Lolo pets / dog birthday cake – Роденденска торта за куче 250гр.

290.00мкд


Lolo pets birthday cake – Роденденска торта за куче 250гр.

Шифра:
ЛО 75502 – Месо и зеленчук
ЛО 75503 – Чоколадо и лешници
ЛО 75505 – Шумско овошје
ЛО 75567 – Ванила

Увезено од: Витапол – Полска

Увозник за Македонија:
Пријатели – Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
0