Продавница

Brit Dental Stick with Immuno Probiotics & Cinnamon​ – Стикови за здрави заби со Пробиотик и Цимет (7 парчиња)

210.00мкд


Brit Dental Stick with Immuno Probiotics & Cinnamon​ – Стикови за здрави заби со Пробиотик и Цимет (7 парчиња)
Стоматолошки стикови за секојдневна нега. Дополнителна храна за кучиња.

Здравје на забите и свеж здив

Нане – свеж здив
Пробиотици (лактобацилус) – поддршка на имунитетот
Цимет – антиинфламаторно дејство
β-глукани – здравје на цревата и микрофлора
SHMP – здравје на забите, превенција од таложење на забен камен
Без глутен, без ГМО, без бои
Пакување: 7 парчиња

Composition:

oat flour, glycerol of vegetable origin (14%), potato starch (10%), hydrolyzed yeast (5%), red lentils (4%), lignocellulose (3%), molasses (3%), dried cinnamon (2%), dried thyme (1%), dried mint (0.5%), β-glucans (0.3%), sodium hexametaphosphate (0.3%), inactivated bacteria and parts thereof (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15×109 cells/kg)

Analytical ingredients:

crude protein 9.0%, crude fat 3.5%, crude ash 2.4%, crude fiber 4.1%, moisture 17.0%, calcium 0.1%, phosphorus 0.2%, sodium 0.05%

Nutritional composition:

vitamin C (3a312) 35 mg

Metabolizable energy:

3,010 kcal/kg

Табела за хранење:
Понудете му 1-3 парчиња дневно на вашето куче како задоволство или награда.

Земја на потекло ЕУ
Шифра: 101112104

Увозник за Македонија:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 Битола

Категории: , . Брендови:
0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница