Продавница

Bosch-Fruitees -Дополнителна храна за куче со вкус на банана -200 gr.

260.00мкд


Bosch-Fruitees -Дополнителна храна за куче со вкус на банана ,која служи како награда за кучето.

Покрај тоа што ова е награда и вкусна закуска за Вашиот миленик,
овој производ помага и во одржувањето на денталната хигиена на Вашето милениче.

Земја на потекло : ЕУ

en_USEnglish
0