Продавница

Bosch-Fruitees -Дополнителна храна за куче со вкус на јаболко -200 gr.

260.00мкд


Bosch-Fruitees -Дополнителна храна за куче со вкус на јаболко ,која служи како награда за кучето.

Покрај тоа што ова е награда и вкусна закуска за Вашиот миленик,
овој производ помага и во одржувањето на денталната хигиена на Вашето милениче.

Земја на потекло : Германија

en_USEnglish
0