Продавница

Пресована телешка кожа – Коска 21см.

260.00мкд


  • Награди за куче
    Покрај тоа што ова е награда и вкусна закуска за Вашиот миленик,
    овој производ помага и во одржувањето на денталната хигиена на Вашето милениче.
    -Пресована телешка кожа
    должина 21 см

Земја на потекло : ЕУ
Шифра: 443,17

en_USEnglish
en_USEnglish
0