Продавница

Закуска за куче – Перек со зајачко месо 75гр. – Camon

250.00мкд


Закуска за куче – Перек со зајачко месо 75гр. – Camon

Состав: термички обработена и сушена говедска кожа 78%, зајачко месо 18%, пченкарен скроб, сусам 1%, глицерин (зеленчук) сорбитол, натриум хлорид
Аналитички состојки: суров протеин 82.21%, сурови влакна 1.0%, сурови масти и масла 2.5%, суров пепел 2.9% , влажност 13.4%

Состав АЛ: Lekure vici e trajtuar termikisht dhe e thare 78%, mish lepuri 18%, niseshte misri, susam 1%, glicerine (perime) sorbitol, klorur natriumi
Аналитички состојки АЛ: proteina e paperpunuar 82,21%, fibra e paperpunuar 1,0%, yndyrna dhe vajra te paperpunuara 2,5%, hiri i paperpunuar 2,9%, lageshtia 13,4%

Производител Камон
Земја увозник: ЕУ
Шифра: АБ289/А

Увозник за Македонија:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 Битола

Категории: , . Брендови:
0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница