Продавница

Canina puppy lime – Витамини за кутриња, калциум, фосфор и натриум

8.00мкд


Canina puppy lime –
Витамини за кутриња
калциум, фосфор и натриум
5-10кг – 1 таблета 20-40кг – (1-5месеци – 2 таблети, 6-15 месеци – 1 таблета )
над 40кг – (1-5месеци – 3 таблети, 6-15месеци – 1 таблета)
Земја на потекло: ЕУ

Напомена: Цената е за 1 таблета.

en_USEnglish
0