Продавница

Canina Canhydrox GAG – Витамини за тешки и големи кучиња – таблета

30.00мкд


Canina Canhydrox GAG – Витамини за тешки и големи кучиња.

Обезбедува поддршка на сврзното ткиво, зглобовите, тетивите, лигаментите и ‘рскавиците. За млади, активни и кучиња во поодмината возраст.

Млади кучиња – 2таблети дневно на 10кг телесна тежина(во случај на деформитети – 4 таблети дневно на 10кг т.т до 15тиот месец)

Постари кучиња – 4таблети на 10кг т.т.

Активни кучиња – 2таблети на 10кг т.т

Земја на потекло ЕУ

Напомена: Цената е за 1 таблета.

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница