Продавница

Canina Biotin forte – Помагаат при проблеми со егзема, јадеж, губење на влакното, кршливо влакно, бледо крзно, проблеми со пигментација, првут и сува кожа, меки и кршливи нокти

45.00мкд


Canina Biotin forte –
Витамини за кучиња со кои при редовна исчезнуваат проблемите поврзани со
егзема, јадеж, губење на влакното, кршливо влакно, бледо крзно,
проблеми со пигментација, првут и сува кожа, како и подобрување на состојбата на ноктите(против меки и кршливи нокти)
Дозирање : Млади кучиња и кутриња до 5кг – 1/2 таблета
Средна возраст до 10кг – 1 таблета
Возрасни кучиња до 20 и над 20кг – 2 таблети
Земја на потекло ЕУ

Напомена: Цената е за 1 таблета.

en_USEnglish
en_USEnglish
0