Продавница

Camon играчка – летна коска за куче со разладувачки ефект

340.00мкд


Camon играчка – коска за куче со разладувачки ефект
Camon играчка – коска за куче со разладувачки ефект
Коската се полни со вода и се замрзнува, кучето постепено играјќи се разладува како што се топи мразот. Земја на потекло: ЕУ
Шифра: AD044/Q

Категории: , . Брендови:
en_USEnglish
en_USEnglish
0