Продавница

Karmeo Life – храна за глодари со овошје 400 гр. (рефус)

110.00мкд


Karmeo Life – храна за глодари со овошје рефус 400 гр.

Микс од зеленчук, луцерка, пченка, пченица, јачмен, витамини и богата со тропско овошје.
Шифра: ЗВП 1290

Земја на потекло : ЕУ

Увозник за Македонија:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42
Битола

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница