Продавница

Шарми 13- Пена-шампон за суво капење за кучиња и мачки 200мл

380.00мкд


Шампон погоден за безводно чистење, брзо и редовно миење, не е потребно плакнење. Погоден за кученца во раните месеци од животот и за опоравување на животни, кога треба да се избегнува контакт со вода.

Состав: вода, натриум лаурет сулфат, натриум лауроил саркосинат, чај-лаурил сулфат, лимонска киселина, ц12-13 алкил лактат, парфем, метилхлороизоотиа золинон, метилизотиазолинон.

Начин на употреба: Нанесете ја пената над сувото крзно на животното, триејќи ја сѐ  до кожата. Масирајќи ги деловите од телото неколку минути за да се исчисти. Потоа избришете со сува крпа и измијте го крзното. Повторете ја постапката ако е потребно.

Шифра:
0490
Шарми 13
Земја на потекло : ЕУ

en_USEnglish
en_USEnglish
0