Продавница

Shed Pal – Четка со мотор за полесно чешлање

490.00мкд


Shed Pal – Четка со мотор за полесно чешлање и контролирање на митарењето на вашиот миленик. Погоден е за мачиња, глодари, мали и големи кучиња – 20см должина
Земја на потекло: Кина

en_USEnglish
en_USEnglish
0