Продавница

Matis pet Fureliminator Furminator L – Фурминатор15х10см

1,750.00мкд


Matis pet Fureliminator Furminator L
Метален чешел со рачка кој ги отстранува сите мртви влакна од вашето милениче
Димензија: 15х10см
Земја на потекло ЕУ

en_USEnglish
en_USEnglish
0