Чешел-trixie

250.00мкд


Двостран чешел со рачка , едната страна со метални запци е за чешлање на кратко и средно влакно, а другата служи за одстранување на мртви влакна.
Должина: 13см
Ширина: 6см
Земја на потекло : Германија
Шифра: 2359

en_USEnglish
en_USEnglish
0