Продавница

Lego pet – Чешел едностран

220.00мкд


Метален чешел со рачка за расчешлување на долго влакно од самиот корен.
Должина: 22см
Ширина: 3см
Земја на потекло : Кина
Шифра: СГ0114

en_USEnglish
0