Чешел-Lego pet

220.00мкд


Метален чешел со рачка за расчешлување на долго влакно од самиот корен.
Должина: 19см
Ширина: 5см
Земја на потекло : Кина
Шифра: СГ0100

en_USEnglish
en_USEnglish
0