Продавница

Електричен чешел против паразити погоден за миленици.

490.00мкд


Електричен чешел против паразити погоден за миленици.
Чешелот испушта мала количина електрична струја која ги убива паразитите.
Безбеден е за вас и вашиот миленик
Земја на потекло: Кина
Цена: 490ден.

en_USEnglish
en_USEnglish
0