Продавница

Flamingo – Ножица за стрижење миленици

490.00мкд 390.00мкд


Flamingo – Професионална ножица за стрижење миленици
Извозник: Фламинго – ЕУ
Увозник:
Пријатели-миленици
Никола Тесла 42 Битола
Шифра: 1030286

en_USEnglish
en_USEnglish
0