Продавница

Flamingo – Капки / Средство за чистење на уши за куче и маче 50мл.

350.00мкд 290.00мкд


Flamingo – Капки / Средство за чистење на уши за куче и маче 50мл.

Специјално средство за нега и чистење на ушните канали. Благо ги чисти ушните канали, потикнува процес на самочистење и дезодира .

-Средство за чистење на ушните канали на кучиња

-Специјален капач за лесно нанесување

Употреба

Во случај на нечистотија или насобран церумон се накапуваат неколку капки од средството во ушите.

Земја на потекло: ЕУ
Шифра: 510951

Увозник за Македонија:
Пријатели – Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

en_USEnglish
en_USEnglish
0