Продавница

Flamingo – Капки / Средство за чистење на очи за куче и маче 50мл. (отстранувач на дамки / црвенило)

350.00мкд 290.00мкд


Flamingo – Капки / Средство за чистење на очи за куче и маче 50мл. (отстранувач на дамки / црвенило)

Специјално средство за нега и чистење на очи.

Специјално средство за нега и  чистење на очи на миленици .Благо средство кое ја отстранува нечистотијата ,прашината од очите.

Употреба

Со натопено памуче се поминува врз затворени очи.

Земја на потекло: ЕУ
Шифра: 510953

Увозник за Македонија:
Пријатели – Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

en_USEnglish
en_USEnglish
0